Serra

Pane e Casu

dae s´antigoriu s´alimentu po totus : 115 ricette della tradizione culinaria sarda

A incuru de Costantina Frau, Sonia Emanuela Campus

Figuras de Sergio Campus, et al.

Presentatzione de Giacomo Mameli

Introdutzione de Costantina Frau, Sonia Emanuela Campus

Prefatzione de Costantina Frau, Sonia Emanuela Campus

Facebook Twitter LinkedIn Posta elettronica WhatsApp Telegram
Pane e Casu
ISBN
978-88-7356-083-0
Co-editzione
-
Genia
Manualìstica
Matèria
Coghina e retzetàrios vàrios
Collana
Fuori collana
Annu editzione
2006
Logu editzione
Cagliari
Formadu
Pabìru
Pàginas
204
Rilegadura
Brossura cun alas e cosidura filu refe
Mannesa
22 x 23 cm
Pesu
645 g
N° volumi
1
Figuradu
Limba de publicatzione
Sardu
Limba originale
-
Testu a fronte
Italianu, Frantzesu, Ispagnolu
Incruidu
-
Iscolàsticu
No
Disponibilidade
In cumèrciu
Distributzione

25,00 €

Ricette della tradizione tramandate da madri in figlie, semplici e fatte con ingredienti poveri.
Semplici e con ingredienti poveri queste ricette tramandate da madri in figlie, oggi avanti con gli anni. Pietanze fatte con ingredienti genuini, quelli che la natura offriva, e offre ancora, per lo più mescolati a ogu, perché la pratica a volte vale più della grammatica.
Negli anni, nei secoli di penuria di cibo niente veniva sprecato, il pane duro, anche le briciole, mescolato col formaggio e altri alimenti, si trasformava in una pietanza nutriente e saporita, de si nde linghere sos poddighes, come dicevano le nonne. Pietanze ancora più buone perché gioiosamente condivise, cucinate e consumate in compagnia.

Sa fiera de su pane e de su casu

Tanca Regia - Abbasanta sabadu 24 de lampadas 2006 a sas undighi de manzanu (prus o mancu) presentada de su libbru curau dae ...

 24 làmpadas 2006 Novas