Serra

Pane e Casu

dae s´antigoriu s´alimentu po totus : 115 ricette della tradizione culinaria sarda

A incuru de Costantina - Campus Frau

Figuras de Sergio - et al. Campus

Presentatzione de Giacomo Mameli

Introdutzione de Costantina - Campus Frau

Prefatzione de Costantina - Campus Frau

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Pane e Casu
ISBN
978-88-7356-083-0
Co-editzione
-
Genia
Manualìstica
Matèria
Coghina e retzetàrios vàrios
Collana
Fuori collana
Annu editzione
2006
Logu editzione
Cagliari
Formadu
Pabìru
Pàginas
204
Rilegadura
Brossura cun alas e cosidura filu refe
Mannesa
22 x 23 cm
Pesu
645 g
N° volumi
1
Figuradu
Limba de publicatzione
Sardu
Limba originale
-
Testu a fronte
Italianu, Frantzesu, Ispagnolu
Incruidu
-
Iscolàsticu
No
Disponibilidade
In cumèrciu
Distributzione

25,00 €

Ricette della tradizione tramandate da madri in figlie, semplici e fatte con ingredienti poveri.
Semplici e con ingredienti poveri queste ricette tramandate da madri in figlie, oggi avanti con gli anni. Pietanze fatte con ingredienti genuini, quelli che la natura offriva, e offre ancora, per lo più mescolati a ogu, perché la pratica a volte vale più della grammatica.
Negli anni, nei secoli di penuria di cibo niente veniva sprecato, il pane duro, anche le briciole, mescolato col formaggio e altri alimenti, si trasformava in una pietanza nutriente e saporita, de si nde linghere sos poddighes, come dicevano le nonne. Pietanze ancora più buone perché gioiosamente condivise, cucinate e consumate in compagnia.

Sa fiera de su pane e de su casu

Tanca Regia - Abbasanta sabadu 24 de lampadas 2006 a sas undighi de manzanu (prus o mancu) presentada de su libbru curau dae ...

 24 làmpadas 2006 Novas